Saara Uusitalo

Olen 39-vuotias kahden pojan äiti Kangasalta. Toimin yrittäjänä Kangasalan Kuntoutuksessa ja RidingFysiossa. Koulutukseltani olen fysioterapeutti, sensovalmentaja (level 5) ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. RidingFysio on perustettu 2009 ja Kangasalan Kuntoutuksen vanhempani perustivat vuonna 1978.

Olen harrastanut ratsastusta pienestä tytöstä saakka ja omia hevosia on ollut vuosien varrella useita. Ratsastan edelleen säännöllisesti. Tykkään muutenkin liikkua monipuolisesti, lataudun parhaiten omassa seurassani liikkumalla. Perhe on minulle hyvin tärkeä ja vietän heidän
kanssaan paljon aikaa. Ammatillisesti minua kiehtoo ihmisen kokonaisvaltaisuus ja mahdollisuus oppia koko ajan lisää monipuolisesta ihmisyydestä.

Ratsastajien fysioterapeuttina minulle on tärkeää, että ratsastaja tiedostaa vahvuutensa ja osaa käyttää niitä. Haluan auttaa ratsastajia ymmärtämään lajin kokonaisvaltaisuuden. On paljon asioita, joihin voimme vaikuttaa monilla eri tavoilla. Minulla on usean vuoden kokemus ratsastajien kanssa työskentelystä ja käytännön apukeinoja ratsastajille on vuosien varrella kertynyt paljon.

Parhaan tuloksen Sinulle saamme, kun tapaamme sekä vastaanotolla että ratsain. Saat halutessasi apua fyysisen kunnon, motoriikan tai mentaalipuolen kanssa unohtamatta istuntavalmennusta. Yhteinen nimittäjä näissä kaikissa on aivot, joiden yksilöllisiä vahvuuksia
edes hiukan ymmärtämällä voimme vaikuttaa kokonaisvaltaisesti suorituskykyyn, jaksamiseen,
palautumiseen ja hyvinvointiin. Kommunikointi hevosen kanssa eri tilanteissa on
mutkattomampaa.

Kehoa pitää käyttää, jos haluaa pitää kaikki systeemit toimintakuntoisina!
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!