Saara Uusitalo

Olen 39-vuotias kahden pojan äiti Kangasalta. Toimin yrittäjänä Kangasalan Kuntoutuksessa ja RidingFysiossa. Koulutukseltani olen fysioterapeutti, sensovalmentaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja.

Olen harrastanut ratsastusta pienestä tytöstä saakka ja omia hevosia on ollut useita. Ratsastan edelleen säännöllisesti. 

Ratsastajien fysioterapeuttina minulle on tärkeää, että ratsastaja tiedostaa vahvuutensa ja osaa käyttää niitä. Haluan auttaa ratsukoita kokonaisvaltaisesti kehittymään. Minulla on usean vuoden kokemus ja  laaja paletti apukeinoja jokaiselle yksilöllisesti. Parhaan tuloksen saamme, kun tapaamme vastaanotolla ja ratsain. Pystyn auttamaan sinua fyysisen kunnon ja mentaalipuolen kanssa unohtamatta lajiosaamista. Yhteinen nimittäjä kaikessa on jokaisen keskushermoston yksilölliset vahvuudet, jotka tunnistamalla hevosen kanssa kommunikointi eri tilanteissa on mutkattomampaa. Valmennukseeni voi kuulua tarpeesi mukaan fyysisen kunnon kohottaminen, liikkuvuuden lisääminen, istuntavalmennus ja vaikkapa kilpailujännityksen purkaminen.